Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΛΑΡΙ στο http://krasiagr.blogspot.com/

http://krasiagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_15.html
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΛΑΡΙ της Μαρίας Τζίτζη.

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΦΟΝΟΣ, ΚΡΑΣΙ.....τι άλλο χρειάζεται για ένα οινικό-αστυνομικό μυθιστόρημα???
ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΛΑΡΙ-πρόκειται για το νέο μυθιστόρημα της Μ.Τζίτζη(οινολόγου, γευσιγνώστρια σε διεθνής διαγωνισμούς, συγγραφέας), που βραβεύτηκε από την πανελλήνια ένωση λογοτεχνών......

3 σχόλια:

  1. Μαρακι, καλημέρα. Έχεις γράψει κάτι πού αξίζει! Εύγε.Από καρδιάς Γ.Βέης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πολύ, ειναι η καλύτερη στιγμή μου , όταν ακούω και διαβάζω καλά σχόλια. Εχω κάνει πολλά στη ζωή μου, αλλά ποτε δεν περίμενα πως το γραψιμο θα μου έδινε τοσο μεγάλη ευχαρίστηση τελικα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα, μία ερωτική στιγμή είναι, να διαβάζεις, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί συνοδεία ενός τυριού, ελλείψει ζωντανής και αγαπητής παρουσίας. Μία ευτυχία που αρχίζει και τελειώνει σε μένα.
    Το αλγεβρικό άθροισμα βιβλίο + κρασί + τυρί, ισορροπεί την απόλυτη σχέση της ηρεμίας. Όταν βέβαια πρόκειται για ένα βιβλίο με μυστήριο με εικόνες λέξεις και έννοιες, θαυμάσια αποτυπωμένες σε σχέση με το κρασί, το άθροισμα έχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όμως όπως το καλό κρασί πίνεται μόνο του και αφού πρώτα το έχεις γδύσει αισθητηριακά, σου δίνει ανάταση, ηρεμία και εύχεσαι να μη τελειώσει, έτσι και το βιβλίο της Κας Μαρίας Τζίτζη ( σκοτεινό κελάρι ) δεν το αφήνεις πριν το τελειώσεις. Μετά ξαναμπαίνεις σε εδάφια, που μπορεί όχι συνειδητά να τα άφησες.
    Εγώ προσωπικά περιμένω το επόμενο εναγωνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή